Lifestyle Xperience.tv

Geen produkten in bestelling

 

Contactgegevens
Hapjes bestellen
Catering Kerst
BBQ catering
High tea
Hapjes plateaus
Lunch
Drank bestellen
Koud buffet
Warm buffet
Koud/Warm buffet
Indisch buffet
Tapas buffet
Italiaans buffet
Grieks buffet
Sate buffet
Stamppottenbuffet
Artiesten
Kaas bestellen
Contactgegevens

Catering Gelderland is een initiatief van 65 kwalitief hoogwaardige cateringbedrijven door heel Nederland onder de naam Hapjes aan huis. Voor vragen kunt u contact opnemen met ons hoofdkantoor in Beverwijk.

Hapjes aan huis hoofdkantoor Nederland

088- 6007200 BEL GRATIS

HAPJES AAN HUIS OP RTL5. Bekijk hier de filmpjes>>>

Of een email sturen naar info@hapjesaanhuis.nl

Van links naar rechts Bob, Marco en Mark


Vul uw gegevens in, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Over Catering Gelderland

‘Catering Gelderland' is hét online adres voor het aanvragen van een catering offerte in de regio Gelderland. Als cateringbedrijf uit Gelderland bieden wij op www.catering Gelderland.nl de gelegenheid om online uw salades catering, borrelhapjes catering, tapas catering, warm buffet catering, koud buffet catering, catering van een bbq en al het andere denkbare op het gebied van partycatering in de regio Gelderland te bestellen middels onze ‘online catering bestellen' site.

De cateringservice van www.Cateringingelderland.nl is snel en eenvoudig. Het is een kwestie van een keuze maken en bestellen. Voor een maatwerk catering offerte (voor een thuiscatering, catering van uw housewarming party, de catering van een bruiloft (trouwfeest / huwelijksfeest), de catering van een personeelsfeest of de catering van een bedrijfsfeest, en dan met name in de regio Gelderland) kunt u vrijblijvend ons offerteformulier invullen. Klik hier om naar het aanvraag formulier van catering Gelderland te gaan.

De catering service van ons cateringbedrijf strekt tot een straal van zo'n 20 KM rondom Gelderland.

Snel navigeren door catering Gelderland. Klik hier.